Open vacatures

mei 1, 2018

.Net developer ZaanstreekVoor een bedrijf in de Zaanstreek, gespecialiseerd in het ontwikkelen van technisch hoogstaande, in eigen huis ontwikkelde software in .NET zoekt RedLumy een .Net developer.

Functieomschrijving

Als backend developer kom je in een team te zitten met vakidioten die vooral doen wat ze leuk vinden; webapplicaties bouwen. Het team bestaat uit 12 man van verschillende disciplines en bouwt voor zowel A-merken als aan eigen ontwikkelde producten. De ontwikkelboog is lang; er is ruimte het optimaliseren van development skills en het testen van nieuwe snufjes.

Indien je hier wilt werken moet je geen stille muis zijn maar iemand met een mening en die deze ook durft uit te dragen. Herken jij jezelf hier? Omdat iedereen zo goed is in zijn vak ligt de lat hoog waardoor je zelf ook naar grotere hoogten zal stijgen als ontwikkelaar.

 

Wat wij zoeken
Minimaal een afgeronde HBO opleiding, richting Informatica
Kennis van .NET web development, C#, MS SQL, MVC, Jquery, Javascript, SOAP/REST (pre)
2 tot 5 jaar werkervaring als .NET developer
Zelfstandig en precies, oog voor detail
Collegiaal / teamplayer
Je hebt gevoel voor humor


Wat wij bieden
Wij bieden je een fulltime functie binnen een enthousiast en jong team. We hebben een informele en betrokken bedrijfscultuur getypeerd door professionaliteit, collegialiteit, enthousiasme en no-nonsense.

Daarnaast bieden wij:
Een technisch zeer uitdagende omgeving, met veel ruimte voor ontwikkeling.
Een hecht team die intensief met elkaar samenwerkt
Een passend salaris met goed perspectief en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 25 vakantiedagen, pensioen, reiskostenvergoeding)
Gezamenlijke lunches, vrijdagmiddagborrels, bedrijfsuitjes naar het buitenland enz enz

Ontdek

jouw mogelijkheden