Vanuit een eigen .Net programmeurs achtergrond, jou helpen aan een nieuwe baan.

Dat is in goede handen zijn.

 

 

Vacatures

Op dit moment kunnen wij jou bemiddelen voor de volgende vacatures. Zit er niet bij wat jij zoekt? Geen probleem, daar komen we wel uit.

 

 

mei 1, 2018

Voor een bedrijf in de Zaanstreek, gespecialiseerd in het ontwikkelen van technisch hoogstaande, in eigen huis ontwikkelde software in .NET zoekt RedLumy een .Net developer.

Functieomschrijving

Als backend developer kom je in een team te zitten met vakidioten die vooral doen wat ze leuk vinden; webapplicaties bouwen. Het team bestaat uit 12 man van verschillende disciplines en bouwt voor zowel A-merken als aan eigen ontwikkelde producten. De ontwikkelboog is lang; er is ruimte het optimaliseren van development skills en het testen van nieuwe snufjes.

Indien je hier wilt werken moet je geen stille muis zijn maar iemand met een mening en die deze ook durft uit te dragen. Herken jij jezelf hier? Omdat iedereen zo goed is in zijn vak ligt de lat hoog waardoor je zelf ook naar grotere hoogten zal stijgen als ontwikkelaar.

 

Voor Professionals

 

Waar vind je nu de vacature die echt aansluit bij jouw wensen?

Redlumy is de brug tussen bedrijven en .net talent.

Doordat wij zelf nog actief zijn als ontwikkelaar begrijpen wij de frustatie van een developer, als er weer een recruiter contact zoekt, met een vacature die niet past.

Wij denken dat het anders kan:

Bij Redlumy willen we jou leren kennen om precies te begrijpen wat je zoekt.

Op basis daarvan gaan wij op zoek naar een passende vacature, die aansluit bij jouw wensen.

Pas als jij ook denkt dat de vacature past stellen we je voor aan het bedrijf.

1. Kennis maken

Waar ben je nu in je carriere en waar zou je graag heen willen? Welke richting lijkt je interessant en waar zou je je verder in willen verdiepen? Dit zijn vragen waar wij graag het antwoord op willen weten. We geloven erin dat het belangrijk is dat jij weet wat wij voor je doen. En daarom maken wij graag kennis met jou, jouw carriere en jouw toekomst visie om je verder te helpen.

2. Bedrijfsmatch zoeken

Op basis van een kennis making met jouw wensen en profiel gaan wij gericht aan de slag om verschillende bedrijven te benaderen waarvan wij denken dat jij daar van meerwaarde kan zijn. En, niet geheel onbelangrijk, waar jij het gevoel hebt verder te kunnen groeien in een richting die bij jou past. 

3. Selectie procedure

Is er een wederzijdse klik tussen jou en een potentiele werkgever, dan sturen wij je door voor een gesprek. Geen zorgen, we steunen je in waar jij behoefte aan hebt. Voor het gesprek hebben wij de werkgever al gesproken en een eerste pitch gedaan waarom jij een meerwaarde kan zijn voor het bedrijf.  We coachen je door de selectie procedure heen en helpen bij het opstellen van de juiste arbeidsvoorwaarden wensen. 

4. Case closed

Wanneer er een wederzijdse match is zorgen we voor een afrondend gesprek. We zijn ervan overtuigd voor jou een verschil te kunnen hebben gemaakt in jouw zoektocht naar een nieuwe werkgever en hopen dat je bij dit bedrijf ook weer een stap in je carriere kan maken. 

Met de opdrachtgever hebben wij een afspraak rond jouw plaatsing, hiervan wordt je ook op de hoogte gesteld.

Maak kennis met ons

en laat hier je gegevens achter